DE STICHTING

Over ons

De voedselbank voor dieren in Deventer ondersteunt mensen met een inkomen op of onder 120% bijstandsnorm door het verstrekken van diervoeding en andere diergerelateerde benodigdheden voor hun huisdier.

We zijn een Stichting en zamelen diervoeding & diergerelateerde benodigdheden in via dierenspeciaalzaken, distributeurs en particulieren. De dierenvoedselbank Deventer is in 2015 gestart vanuit de buurthuiskamer Zandweerd. Vanaf 2018 is dit initiatief gevestigd in het wijkcentrum 'Bij de Halte'. Op dit moment helpen we mensen in de gemeente Deventer of die gebruik maken van één van de hulpverlengingsinstantie in de gemeente Deventer.

Help je mee?

Onze Stichting draait op vrijwilligers. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Neem dan contact met ons op.

Maak kennis met onze vrijwilligers

Sabine

Hoi, ik ben Sabine. Woon in Deventer en zet me al jaren in daar waar nodig voor de buurtbewoners en dieren in de omgeving, omdat ik dat leuk vind. Daarnaast heb ik tot eind 2021 bijna negen jaar gewerkt in een dierenspeciaalzaak. Graag draag ik mijn steentje bij, help jij ons ook mee?

Leni

Hoi hoi, ik ben Leni. Woon in Deventer met mijn drie lieve honden, twee vogels en een aquarium. Ben gek op dieren en contact met mensen, daarom draag ik graag mijn steentje bij aan deze mooie Stichting.

Karsten

Hoi, ik ben Karsten. Ik deel mijn leven met mijn beste vriend Toby. Ik houd van alle dieren, maakt niet uit welke dan ook. Ik help mee bij de Dierenvoedselbank om een klein steentje bij te dragen voor het welzijn van onze dierenvrienden.

Chantal

Hallo, ik ben Chantal, mij ga je meestal als eerste tegenkomen via de mail. Ik help je graag om alle vragen die je hebt rondom de Dierenvoedselbank te beantwoorden en regel je inschrijving. Tijdens de aanmelding hoor ik vaak dat de drempel om steun te zoeken hoog is door bijvoorbeeld schaamte. Weet dat je echt niet alleen bent, er overkomen meer mensen dingen in het leven waar je niet voor kiest, en die maken dat je extra hulp nodig hebt. Daar zijn we voor, dus ik hoop je graag te ontmoeten! En donateurs hebben we nooit genoeg 😉.

Stichting Dierenvoedselbank Deventer

Bezoekadres
Wijkcentrum 'Bij de Halte'
Zwolseweg 190a
7412 AT Deventer

E-mail
post@dierenvoedselbankdeventer.nl


Toegang via de schuifdeur van ‘Bij de Halte’, daarna eerste deur links, loop de gang door en als je uitkomt in de woonkamer vraag dan naar je contactpersoon.

Wilt u doneren?

Volg ons op