DONATIES

Doneren van dierbenodigdheden

We ontvangen graag diervoeding van iedereen die het kan missen. Nieuwe verpakkingen, maar ook geopende verpakkingen kunnen we gebruiken. Tevens zijn diergerelateerde benodigdheden zoals kattengrit, anti-vlooienmiddel, stro, koekjes, snoepjes en dergelijke van harte welkom. Manden, krabpalen, speeltjes, kattenbakken en borstels zijn welkom als ze schoon en heel zijn.

We stellen het op prijs als je je donatie kunt komen brengen. Dit kan, alleen als je aangemeld bent, op maandagavond tussen 19.00 - 20.30 uur of op dinsdag- & donderdagochtend tussen 09.15 - 11.00 uur. Het aanmelden via ons contactformulier hanteren we, zodat je nooit voor een dichte deur komt te staan, als er onverwachts toch geen vrijwilliger aanwezig kan zijn.   

Lukt brengen niet, geef dit dan aan in het contactformulier en dan maken we een afspraak om het op te komen halen.

Natuurlijk zijn de grote giften van dierenwinkels, diervoervertegenwoordigers en andere bedrijven zeer welkom. Hieronder vind je een overzicht van bedrijven die ons al steunen. Zonder deze giften kunnen wij niemand helpen!

 

Doneren van geld

Daarnaast is er een mogelijkheid om geld te doneren. Dit geld wordt gebruikt voor ondersteunende middelen voor de Stichting en vergoeding benzinekosten aan vrijwilligers die donaties ophalen. Je kunt doneren op ons rekeningnummer NL21 RABO 01 97 70 47 86. Of gebruik onderstaande QR code. Alvast bedankt voor je steun!

WhatsApp Image 2022-09-05 at 6.18.21 PM

Stichting Dierenvoedselbank Deventer

Bezoekadres
Wijkcentrum 'Bij de Halte'
Zwolseweg 190a
7412 AT Deventer

E-mail
post@dierenvoedselbankdeventer.nl


Toegang via de schuifdeur van ‘Bij de Halte’, daarna eerste deur links, loop de gang door en als je uitkomt in de woonkamer vraag dan naar je contactpersoon.

Wilt u doneren?

Volg ons op